Elleebana Brow Henna färg

1 599,00 kr Exkl.moms

Nollställ

Beskrivning

Elleebana Brow Henna – Nästa generation i ögonbrynsfärgning.
Elleebanas innovativa formel hjälper till att stärka håret, återställa tillväxten och ögonbryns naturliga form.
7 färger: Svart, Blond, Mörkbrun, Guldbrun, Ljusbrun, Mocka Brun, Naturlig Brun.

 

En lyxig palett av naturliga nyanser som kan användas individuellt eller blandas för att skapa den ultimata brynfärgen för din klient.

Elleebana Brow Hennas färgämnen är härledda från en Henna planta eller ett Henna träd.

Den högre kvaliteten på henna är härledd kommer från att den extraheras från bladen i Henna-växten och ger en överlägsen hudfärgning och/eller brynfärgning. Elleebana har arbetat i flera år för att finna de bästa möjliga leverantörerna av högkvalitativa Henna-växter och använda en tillverkningsprocess som ger en överlägsen färgintensitet.

Innehåller hydrolyserade proteiner, vitaminkomplex och antioxidanter, Elleebana Brow Henna hjälper till att stärka och återställa hårväxten och förbättrar ögonbryns hårets naturliga kondition. Detta gör det perfekt för människor som har glesa, överplockade bryn eller som fortfarande återhämtar sig från en mardrömsvaxupplevelse.
Dessa unika tillägg till produkterna är innovativa och visar återigen varför Elleebana är världsledande och långt framför sina konkurrenter och skapar en genialisk produkt för bryndesignstjänster.
Vårt professionella sortiment av Elleebana Brow Henna består av 7 högpigmenterade, lyxiga färger, perfekt för varje hudtyp och ton, men lätta att blanda för en anpassad brynfärg färg anpassad specifikt för din klient och för att skapa riktig bryn magi. Elleebana Brow Henna innehåller ingen ammoniak, bly eller peroxid som för att minimera kroppens naturliga absorption av kemikalier och är en kostnadseffektiv salongsbehandling som utökar salongens utbud med det senaste inom skönhetsbranschen.

  • Elleebana Brow Henna – Nästa generation i ögonbrynsfärgning.
  • Naturlig ögonbrynsfärg med tatueringseffekt på huden
  • Låg kostnad per applikation
  • Över 100 applikationer per flaska
  • Mild och innovativ formulering
  • Håller upp till 6 veckor på hår
  • Ingen ammoniak eller väteperoxid
  • Vegan och Cruelty Free HUR FUNGERAR DET:Det sätt som Elleebana Henna arbetar på hår- och hudstrukturen är oerhört unikt i jämförelse med färgning. färgning använder en oxidant för att öppna hårets fjäll och tillåter färg att tränga in i kärnan av håret genom oxidationsprocessen. Henna å andra sidan fungerar som en filt över håret och ger en beläggning på hårets yttre del. Henna belägger endast de övre skikten av hårets fjäll. Eftersom brynstråt har en fjäll lik utsida jämnar denna beläggning ut ytan för att ge ett tjockare, mjukare och jämnare utseendet på hår och ögonbryn.

Processen för Elleebanas brow henna kräver ingen oxidant eller väteperoxid för att aktivera färgen och eftersom produkten är växtbaserad är detta naturliga alternativ ett utmärkt alternativ till vanlig färgning,

Mer information

Välj typ

Svart, Mörkbrun, Mockabrun, Naturbrun, Guldbrun, Ljusbrun, Blond, Startkit

Du behöver handla för 1 500,00 kr mer för fri frakt!