Browlift Browlamination Utbildning

4 396,00 kr Exkl.moms

Browlift / Browlamination utbildning

Beskrivning

Browlift är för tillfället den absolut hetaste trenden i skönhetsbranschen och vi kan nu stolt presentera en komplett produktserie som inte bara är tillverkad i Europa, men som också är speciellt utvecklad för den känsliga huden kring ögonen.
Browtastic följer alla gällande regler för kosmetika, vilket betyder att vi har en EU-godkänd produkt vars innehåll är säkert att använda på hud, men samtidigt ger enastående resultat på brynen.

Startkiten innehåller inte mindre än 5 produkter i fullstorlek, allt för att du direkt efter avslutad utbildning skall kunna boosta din behandling och kunna återfukta brynen för bästa hållbarhet.

Du får även med Aplikationsborstar, Macaraborstar, Rengöring, Rengöringspensel

Under själva lamineringsprocessen så tillsätter vi bl.a. Keratin, Hyaluronsyra, Provitamin B5, Silkesprotein, Arganolja och Ricinolja.
Alla dessa ingredienser kommer att stärka brynstråna utan att torka ut, de ger också brynet en större volym och glans vilket bidrar till en visuellt kraftigare look.
Produktvärdet enbart för produkterna i startkitet är: 2710kr

Under utbildningen lär man sig att skapa fylliga och definierade bryn utefter kundens egna förutsättningar, samt hur man arbetar med vätskorna för ett perfekt resultat varje gång.
Utbildningen är på ca 4-5 timmar, varav ca 1 timme är praktiskt arbete på modell.
Kursdeltagaren är själv ansvarig för att modellen finns tillgänglig ca 3 timmar efter kursstart.

 

Boka in dig på kursen via https://www.bokadirekt.se/places/fransstylisterna-uppsala-ab-17458

Du behöver handla för 1 500,00 kr mer för fri frakt!